Μάθετε ΔΩΡΕΑΝ Ισπανικά μέσω του eTeachers.gr

Δημοσιεύτηκε από
|

Θέλετε να μάθετε Ισπανικά γρήγορα και εύκολα από το σπίτι σας; Σας ενδιαφέρει να γνωρίσετε τον πολιτισμό της Ισπανίας και της Λατινικής Αμερικής;

Το γραφείο Letras Salonica προσφέρει, για ακόμη μία φορά, σε όλους τους φίλους του eTeachers.gr την ευκαιρία να κάνουν τα πρώτα τους βήματα στην εκμάθηση της Ισπανικής Γλώσσας μέσω του προγράμματος e-learning και να αποκτήσουν πτυχίο σε μία γλώσσα που ομιλείται από 450.000.000 ανθρώπους σε όλο τον κόσμο.

Μετά από διαγωνισμό που θα διαρκέσει από τις 4 Μαρτίου έως και τις 4 Απριλίου δύο τυχεροί θα κερδίσουν ολόκληρο το πακέτο για το επίπεδο Α1 αξίας  €150.

 

Στείλτε μας e-mail στη διεύθυνση  info@eteachers.gr γράφοντας το ονοματεπώνυμό και το τηλέφωνό σας μαζί με τη λέξη «Letras» και θα μπείτε αυτόματα στην κλήρωση μας η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 4 Απριλίου στις 12 π.μ.

  • Οι τυχερόι που θα κερδίσουν το πακέτο εκμάθησης Ισπανικής Γλώσσας e-learning θα αναρτηθούν στο eTeachers.gr και επίσης θα ενημερωθούν τηλεφωνικώς.

Βιογραφικό σημείωμα της κ. Maria del Mar de Alava Polo καθηγήτριας Ισπανικών και δημιουργού του προγράμματος εκμάθησης Ισπανικής Γλώσσας online

Πληροφορίες σχετικά με την εκπαιδευτική πλατφόρμα Letras Salonica e-learning μπορείτε να βρείτε εδώ :

http://www.letrasalonica.com/moodle/

 

Προσθεστε ενα σχολιο


− δυο = ένα

Προτείνετε στο Google