Δωρεάν μαθήματα εκμάθησης Ρωσικής Γλώσσας στο Δήμο Θεσσαλονίκης

Δημοσιεύτηκε από
|

Δωρεάν προγράμματα εκμάθησης της ρωσικής γλώσσας και πολιτισμού προσφέρει ο Δήμος Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με τον όμιλο Mouzenidis Group, σε δημότες ή κατοίκους του Δήμου, από την 1η Οκτωβρίου  έως τις 20 Δεκεμβρίου 2013, στην Αίθουσα Νερού του Δημαρχείου Θεσσαλονίκης.

Τα μαθήματα θα προσφέρονται αποκλειστικά σε επίπεδο αρχαρίων (επίπεδο Α1) και το πρόγραμμα το οποίο θα υλοποιηθεί από  διδακτικό προσωπικό – εξειδικευμένο στη διδασκαλία της ρωσικής ως ξένης γλώσσας με πολυετή διδακτική εμπειρία,  θα πραγματοποιηθεί σε τρία ακαδημαϊκά δίωρα την εβδομάδα, κάθε Τρίτη, Πέμπτη και Παρασκευή:

  • 4 ώρες κατανόηση-παραγωγή γραπτού λόγου και
  • 2 ώρες κατανόηση – παραγωγή προφορικού λόγου

Στόχος του προγράμματος είναι η βασική επικοινωνία στη ρωσική γλώσσα και η δυνατότητα συμμετοχής στις εξετάσεις πιστοποίησης γλωσσομάθειας.

Η παρακολούθηση των μαθημάτων είναι υποχρεωτική και ο κάθε σπουδαστής έχει δικαίωμα να απουσιάσει το μέγιστο σε τρία μαθήματα. Απαραίτητη είναι η παρουσία του στην πρώτη μέρα της έναρξης, που δηλώνει και την αποδοχή της συμμετοχής του  στο πρόγραμμα προσκομίζοντας τα απαραίτητα δικαιολογητικά που βεβαιώνουν ότι είναι δημότης ή κάτοικος του Δήμου Θεσσαλονίκης. Θα διανεμηθεί δωρεάν εκπαιδευτικό υλικό από τους υπεύθυνους του προγράμματος. Επιπλέον, δεδομένου του ότι η διδασκαλία βασίζεται στη χρήση ηλεκτρονικών υπολογιστών, απαραίτητη προϋπόθεση συμμετοχής των ενδιαφερομένων είναι η γνώση ηλεκτρονικών υπολογιστών.

Το πρόγραμμα θα χωριστεί σε τέσσερις ομάδες :

ΩΡΕΣ

ΗΛΙΚΙΑ

14:00-16:00

18-25  ετών

16:00-18:00

26-35  ετών

18:00-20:00

36-45  ετών

20:00-22:00

46-55  ετών

Πληροφορίες και αίτηση συμμετοχής στην ιστοσελίδα του Δήμου  Θεσσαλονίκης:

Προσθεστε ενα σχολιο


οκτώ − = δυο

Προτείνετε στο Google