Χριστούγεννα στο πλανήτη ΠΑΙ.Δ.Υ. από το Δήμο Παλαιού Φαλήρου και το Δήμο Πειραιά

Δημοσιεύτηκε από
|

Χριστούγεννα στον πλανήτη ΠΑΙ.Δ.Υ., για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, στο Ίδρυμα Ευγενίδου υπό την Αιγίδα του Δήμου Παλαιού Φαλήρου και του Δήμου Πειραιά.

Το Σάββατο 19.12.2015, από τις 12.00 έως τις 20.00, στο  Ίδρυμα Ευγενίδου (Συγγρού 387), το σωματείο ΠΑΙ.Δ.Υ. ΠαιδίΔύναμηΥπομονή, διοργανώνει την καθιερωμένη πλέον φιλανθρωπική χριστουγεννιάτικη εκδήλωση, με επίκεντρο τα παιδιά.

Οι μικροί μας καλεσμένοι θα έχουν την δυνατότητα να παρακολουθήσουν  όμορφες θεατρικές παραστάσεις, να κατασκευάσουν χριστουγεννιάτικα στολίδια,  να απολάυσουν παιδικές χορωδίες,  να παίξουν με πειράματα και ταχυδακτυλουργικά κόπλα, να μαγειρέψουν χριστουγεννιάτικες λιχουδιές και να υποδεχθούν με υπέροχα κάλαντα τα χριστούγεννα καθώς θα τους περιμένουν πολλές εκπλήξεις ακόμη…!!!

Μέσα από το παιχνίδι, το τραγούδι και την πολύπλευρη διασκέδαση, μπορούμε όλοι να προσφέρουμε την βοήθεια μας στα παιδιά που νοσούν και νοσηλεύονται. Μπορούμε όλοι να σταθούμε αλληλέγγυοι στους συνανθρώπους μας!!!

Το Πνεύμα των Χριστουγέννων ξαναζωντανεύει στον πλανήτη ΠΑΙ.Δ.Υ κάνοντάς τον, τον καλύτερο προορισμό για παιχνίδι και ξενοιασιά!

Προσθεστε ενα σχολιο


− δυο = τέσσερα

Προτείνετε στο Google