Δήλωσε συμμετοχή στο διαγωνισμό Microsoft MIXathon Challenge!

Δημοσιεύτηκε από
|

Αγαπητοί πρωτοπόροι εκπαιδευτικοί,

Έχουμε την τιμή να σας προσκαλέσουμε να συμμετέχετε στον διαγωνισμό Microsoft MIXathon Challenge. Είναι ένας επαγγελματικός διαγωνισμός ανάδειξης των πρωτοπόρων εκπαιδευτικών που δημιουργούν ενδιαφέροντα

διαδραστικά μαθήματα με την χρήση του Office MIX- ενός δωρεάν καινούριου πρόσθετου (add-in) του PowerPoint. Είναι μια εξαιρετική ευκαιρία για εσάς να :
·             Υποστηρίξετε τους μαθητές σας στην ανάπτυξη δεξιοτήτων του 21ου αιώνα με την χρήση των νέων τεχνολογιών
·             Αναδείξετε το ταλέντο σας ως καινοτόμος εκπαιδευτικός στην δημιουργία μαθημάτων που αναπτύσουν δεξιότητες του 21ου αιώνα
·             Κερδίσετε ένα ταξίδι στην εκδήλωση της Microsoft για την επαγγελματική ανάπτυξη και ανταλλαγή καλών πρακτικών που συμμετέχουν πρωτοπόροι εκπαιδευτικοί από όλο τον κόσμο E2 Global Educator Exchange ( βρειτε εδώ πληροφορίες από την περσινή εκδήλωσηhttp://www.mseduevents.com/e2)

Οδηγίες Συμμετοχής

Βήμα 1: Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.mixathon.org για όλες τις λεπτομέρειες του διαγωνισμου και παραδείγματα χρήσης του Office Mix.

Βήμα 2: Δημιουργήστε ένα σχέδιο μαθηματος σας σε MIX μαζί με τους μαθητές σας.

Βήμα 3: Αναρτήστε το Mix σας στο πόρταλ του Office MIX.

Βήμα 4: Υποβάλετε την συμμετοχή σας στο διαγωνισμο στην ιστοσελίδα MIXathon.org μαζι με τον υπερσύνδεσμο του MIX σας πριν τις 31 Δεκέμβριου 2015.

Η ιστοσελίδα είναι διαθέσιμη και στα ελληνικά καθώς και μπορείτε να δηλώσετε την εργασία σας στα ελληνικά (εάν περάσετε στους τελικούς όμως θα πρέπει να την μεταφράσετε στα αγγλικά).

Θα αναδειχθούν 3 νικητές από κάθε χώρα και ο πρώτος από κάθε από τις 32 χώρες θα διαγωνισθεί για την ανάδειξη 3 τελικών νικητών στις αρχές του 2016.

Είστε εκπαιδευτικός σε σχολείο ειδικής αγωγής; Υπάρχει ειδική κατηγορία βραβείου για εσάς! Μπείτε στην ιστοσελίδα www.mixathon.org για περισσότερες πληροφορίες.

Σας προσκαλούμε να μάθετε ένα καινούριο εργαλείο, να αναπτύξετε νέες δεξιότητες με τους μαθητές σας και να μοιραστείτε τις καινοτόμες σας ιδέες με εκπαιδευτικούς από 32 χώρες και να αναδειχτήτε στην χώρα σας και στην περιοχή της Κεντροανατολικής Ευρώπης!

Με χαρά αναμένουμε τις συμμετοχές σας στο www.MIXathon.org και καλο MIXing!

Με εκτίμηση.
Έλενα Ζαγλαριδου

Προσθεστε ενα σχολιο


οκτώ + πέντε =