Για πρώτη φορά στη Θεσσαλονίκη το φεστιβάλ “Thess Puppet”

Δημοσιεύτηκε από
|

Το Διεθνές Φεστιβάλ Κουκλοθέατρου και Παντομίμας έρχεται για πρώτη φορά στη Θεσσαλονίκη, τον φετινό Δεκέμβριο.

Συνολικά 11 μέρες συνεχόμενης θεατρικής γιορτής για όλες τις ηλικίες, 54 παραστάσεις από 23 βραβευμένους θιάσους που προέρχονται από 6 διαφορετικές χώρες θα βρεθούν στη Θεσσαλονίκη για να σας μαγέψουν.

Θεατρικά έργα στα ελληνικά και χωρίς λόγια και με πολύ μουσική, κίνηση και φυσικά με εμψύχωση κουκλών και αντικειμένων, ώστε να ερμηνεύσουν ιστορίες από διαφορετικούς πολιτισμούς και παραδόσεις! Με παράλληλες εκπαιδευτικές προτάσεις και ξεχωριστές παραστάσεις που δεν έχουν ξανάρθει στην Ελλάδα!

Από τις 2 έως τις 12 Δεκεμβρίου, «Thess Puppet ‘16», θα φιλοξενηθεί στις αίθουσες του Μ2 στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης.

Το πρόγραμμα του φεστιβάλ περιλαμβάνει 14 παιδαγωγικά εργαστήρια για μαθητές, μία ημερίδα για το κουκλοθέατρο και την σωματική έκφραση εκπαίδευση και μία έκθεση για την παγκόσμια ιστορία του θεάτρου με κούκλες, για να ανακαλύψουν μικροί και μεγάλοι τον μαγευτικό θεατρικό και παιδαγωγικό κόσμο των αντικειμένων και του σώματος.
Θα υπάρχουν πρωινές παραστάσεις για μαθητές δημοτικών σχολείων και γυμνασίων, αλλά και απογευματινές για όλη την οικογένεια.

Δείτε το πρόγραμμα και περισσότερες πληροφορίες ΕΔΩ, καθώς και στοFacebook.

Προσθεστε ενα σχολιο


έξι + τρία =