ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ

(1 Αξιολόγηση)
Γράψε τη δική σου!
 1. ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ
  Εμφανίσεις Προφίλ: 2166

  Ώρες Λειτουργίας

  Δευτέρα
  14:00 - 22:00
  Τρίτη
  14:00 - 22:00
  Τετάρτη
  14:00 - 22:00
  Πέμπτη
  14:00 - 22:00
  Παρασκευή
  14:00 - 22:00
  Σάββατο
  ΚΛΕΙΣΤΑ
  Κυριακή
  ΚΛΕΙΣΤΑ

  Περιγραφή

  Το φροντιστήριο ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ ιδρύθηκε το 1999.
  .
  .
   
  Όλα αυτά τα χρονιά το φροντιστήριο μας έχει ανταποκριθεί επάξια στις απαιτήσεις και τις ανάγκες της σύγχρονης εκπαίδευσης, παρέχοντας άρτια εκπαίδευση, με την απαιτούμενη οργάνωση και σωστή προετοιμασία. Από την ίδρυση μας είχαμε πάντα ως βασική μας προτεραιότητα την καθοδήγηση και στήριξη τόσο των μαθητών μας όσο και των γονέων στην προσπάθεια που καταβάλετε από κοινού για την επιτυχία στις εισαγωγικές πανελλήνιες εξετάσεις.Οι επιτυχίες μας στις πανελλαδικές εξετάσεις όλα αυτά τα χρονιά καθιστούν το φροντιστήριο ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ ως ένα εκ των κορυφαίων φροντιστηρίων μέσης εκπαίδευσης.
  Ηθική επιβράβευση για εμάς είναι να παρακολουθούμε με τιμή τις επιτυχίες και την πρόοδο των μαθητών μας οι οποίοι μετά πέρας των σπουδών τους αναδεικνύονται σε λαμπρούς επιστήμονες και διαπρέπουν σε όλους τους επιστημονικούς κλάδους.
  .
  .
  Η φιλοσοφία μας
  .
  .
  Μέθοδος διδασκαλίας – Καθηγητές. Το φροντιστήριο μας διακρίνεται για το υψηλό επίπεδο διδασκαλίας από ικανούς και έμπειρους καθηγητές, απόλυτα εξειδικευμένους στο γνωστικό τους αντικείμενο. Η διδασκαλία κάθε μαθήματος ξεκινάει από μηδενική βάση, ώστε ο κάθε μαθητής να είναι σε θέση να παρακολουθήσει την ύλη, αρκεί να το θέλει και ο ίδιος, καταβάλλοντας προσπάθεια και συστηματική μελέτη.
  .
  .
  Συνθήκες διδασκαλίας
  .
  .
   
  Η οργάνωση του χώρου και η άνεση στις αίθουσες διδασκαλίας αποτελούν ένα σημαντικό στοιχείο για τη δημιουργία του κατάλληλου περιβάλλοντος, όπου ο μαθητής μπορεί να αφιερωθεί στο έργο του. Σ’ αυτό συμβάλλουν και οι σύγχρονες εγκαταστάσεις μας σε πλήρως εξοπλισμένους μοντέρνους και κλιματιζόμενους χώρους.
  .
  .
  Τμήματα
  .
  .
   
  Κλειστά, ολιγομελή και ομοιογενή τμήματα 7-9 ατόμων με επιμελώς καθορισμένο πρόγραμμα για τη βέλτιστη προετοιμασία των μαθητών.
  .
  .
  Σημειώσεις – Βιβλία
  .
  .
  Σε όλους τους μαθητές παρέχονται δωρεάν μεθοδικά οργανωμένες σημειώσεις-βιβλία με πληθώρα παραδειγμάτων και ασκήσεων που έχουν επιμεληθεί με εξαιρετική φροντίδα οι καταξιωμένοι καθηγητές του φροντιστηρίου μας.
  .
  .
  Διαγωνίσματα
  .
  .
  Σε όλη τη διάρκεια του διδακτικού έτους διενεργούνται διαγωνίσματα, εκτός των ωρών διδασκαλίας, σε χρονική διάρκεια και υπό συνθήκες παρόμοιες με αυτές των εξετάσεων. Στόχος των διαγωνισμάτων είναι να εξοικειωθούν οι μαθητές με το κλίμα των εξετάσεων, να κινητοποιήσουν το μαθησιακό τους δυναμισμό και να δοθεί η δυνατότητα στους καθηγητές να διαπιστώσουν το επίπεδο γνώσεων σε γραπτό λόγο.
  .
  . Επικοινωνία
  .
  .
  Για να είναι πετυχημένη η εκπαιδευτική διαδικασία, πρέπει να υπάρχει ανοιχτή επικοινωνία ανάμεσα στο μαθητή, την οικογένεια και τους καθηγητές. Επιδιώκουμε η επικοινωνία με τους γονείς να είναι διαρκής και να ενισχύεται συνεχώς μέσα από την καθημερινή πρακτική. Οι γονείς μπορούν να καθορίζουν συναντήσεις με τους καθηγητές με τη βοήθεια της γραμματείας κάθε στιγμή που το κρίνουν αναγκαίο. Επιπρόσθετα, έχουν καθιερωθεί ημέρες ενημέρωσης γονέων, σε μέρες και ώρες μη εργάσιμες για τους γονείς.
  .
  .
  Εισαγωγή στην τριτοβάθμια εκπαίδευση

   

  Οι μαθητές της Γ΄ τάξης του Ημερήσιου Ενιαίου Λυκείου, για την εισαγωγή τους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση εξετάζονται σε πανελλαδικό επίπεδο σε έξι (6) μαθήματα, υποχρεωτικά στα τέσσερα (4) μαθήματα Κατεύθυνσης και σε δύο (2) μαθήματα Γενικής Παιδείας από τα οποία το ένα (1) είναι υποχρεωτικά η Νεοελληνική Γλώσσα και το άλλο μπορούν να το επιλέξουν μεταξύ των μαθημάτων:

  Νεότερη Ελληνική Ιστορία, Μαθηματικά & Στοιχεία Στατιστικής, Βιολογία, Φυσική.

  Πρέπει να τονιστεί ότι οι μαθητές όλων των κατευθύνσεων που προτίθενται να επιλέξουν το 5ο επιστημονικό πεδίο (Επιστήμες Οικονομίας & Διοίκησης) εξετάζονται υποχρεωτικά, επιπλέον των έξι μαθημάτων, και σε έβδομο (7ο) μάθημα, τις Αρχές Οικονομικής Θεωρίας (Α.Ο.Θ.) ενώ, ταυτόχρονα, πρέπει να επιλέξουν ως δεύτερο μάθημα τα Μαθηματικά & Στοιχεία Στατιστικής (Μαθηματικά Γενικής Παιδείας).

  Περιοχή

  Έτος Ίδρυσης

  1999

Προσθεστε ενα σχολιο


− τέσσερα = μηδέν

Σχολια

 1. ΣΤΑΥΡΟΥΛΑΚΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ

  8 Οκτωβρίου 2015 | 01:53:29

  [Χωρίς σχόλιο]

Επιλογές Αναζήτησης

Προτείνετε στο Google