ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑ ΠΑΛΜΟΣ

(Καμία Αξιολόγηση)
Γράψε τη δική σου!
 1. ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑ ΠΑΛΜΟΣ
  Εμφανίσεις Προφίλ: 3135

  Ώρες Λειτουργίας

  Δευτέρα
  17:00 - 21:30
  Τρίτη
  17:00 - 21:30
  Τετάρτη
  17:00 - 21:30
  Πέμπτη
  17:00 - 21:30
  Παρασκευή
  17:00 - 21:30
  Σάββατο
  09:00 - 14:00
  Κυριακή
  ΚΛΕΙΣΤΑ

  Περιγραφή

  Στην πορεία του υποψήφιου μαθητή για την Τριτοβάθμια εκπαίδευση, το φροντιστήριο Παλμός, στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης, αποτελεί μια βεβαιότητα για την τελική ευθεία και την εξασφάλιση της εισόδου στη Σχολή που θέτει ως στόχο ο κάθε μαθητής.

  Συνεχής φροντίδα μας είναι να εμπνεύσουμε τους μαθητές μας και να τους προετοιμάσουμε κατάλληλα ώστε  να πετύχουν τα όνειρά τους.

  Εδώ και 14 χρόνια εφαρμόζουμε ένα καινοτόμο σύστημα εκπαίδευσης με επίκεντρο τον κάθε μαθητή ξεχωριστά.

  Τα ποσοστά επιτυχίας μας ξεπερνάνε κάθε χρόνο το 97%, με αποτέλεσμα να έχουμε δημιουργήσει μία παράδοση υψηλών απαιτήσεων στο Ωραιόκαστρο και στη Θεσσαλονίκη. Η σκληρή δουλειά, η μεθοδικότητα, τα προγράμματά, ο τρόπος διδασκαλίας, τα συγγράμματα μας, η δημιουργία της νέας διαδικτυακής πλατφόρμας και το καταξιωμένο εκπαιδευτικό δυναμικό του Φροντιστηρίου μας, θα λέγαμε πως είναι οι βασικοί πυλώνες της Επιτυχίας!

  Είμαστε περήφανοι για τους εκατοντάδες επιτυχόντες μαθητές μας, που στην πλειοψηφία τους είναι σήμερα επιστήμονες και επιτυχημένοι επαγγελματίες. Τους συγχαίρουμε και τους ευχαριστούμε για την απεριόριστη εμπιστοσύνη που μας έδειξαν.

  Με εκτίμηση Ν. Δάρδας - Α. Κακάλης

  Περιοχή

  Έτος Ίδρυσης

  2006

Προσθεστε ενα σχολιο


οκτώ − = ένα

Επιλογές Αναζήτησης

Προτείνετε στο Google