ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑ ΘΕΩΡΙΑ + ΠΡΑΞΗ

(Καμία Αξιολόγηση)
Γράψε τη δική σου!
 1. ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑ ΘΕΩΡΙΑ + ΠΡΑΞΗ
  Εμφανίσεις Προφίλ: 2665

  Ώρες Λειτουργίας

  Δευτέρα
  16:00 - 21:00
  Τρίτη
  16:00 - 21:00
  Τετάρτη
  16:00 - 21:00
  Πέμπτη
  16:00 - 21:00
  Παρασκευή
  16:00 - 21:00
  Σάββατο
  ΚΛΕΙΣΤΑ
  Κυριακή
  ΚΛΕΙΣΤΑ

  Περιγραφή

  Με έντονα αυξημένο το αίσθημα ευθύνης και συμμεριζόμενοι την αγωνία του κάθε γονέα δημιουργήσαμε το φροντιστήριο μας. Το Φροντιστήριο «Θεωρία και πράξη» ξεκίνησε την δραστηριότητα του τον Μάρτιο του 2004. Εδώ και 10 χρόνια λειτουργούμε με επίκεντρο τον μαθητή και την προσπάθεια του για την εισαγωγή του σε σχολές Α.Ε.Ι. και Τ.Ε.Ι. της επιθυμίας του. Η δεκαετή πείρα μας σε συνδυασμό με την άριστη δόμηση του τρόπου διδασκαλίας μας καθιστά την  επιλογή του φροντιστηρίου μας μια αξιόπιστη και σταθερή λύση.

  Είμαστε πολύ αυστηροί με τον εαυτό μας, υιοθετούμε τους στόχους του κάθε μαθητή, δημιουργούμε το κατάλληλο κλίμα ανάμεσα σε μαθητές και καθηγητές, κάνουμε σωστή και μεθοδική οργάνωση - κατανομή χρόνου για τον κάθε μαθητή ξεχωριστά, δημιουργούμε αυστηρώς κλειστά τμήματα το πολύ μέχρι 6 ατόμων για καλύτερες επιδόσεις των μαθητών, διαθέτουμε καθηγητές άρτια εκπαιδευμένους με μεγάλη γνώση και ειδίκευση, οργανώνουμε ημερίδες επαγγελματικού προσανατολισμού και συνεδρίες σε καθηγητές, γονείς και μαθητές για την κατάλληλη ψυχολογική υποστήριξη.

  Έτσι λοιπόν υιοθετήσαμε την άποψη πως «Η επιτυχία είναι επιλογή. » και η επιλογή η δική μας είναι να συνεχίζουμε τη σκληρή δουλειά και την παράδοση που δημιουργήσαμε εδώ και 10 χρόνια με το ποσοστό επιτυχίας να ξεπερνά το 90 % σε στόχους που έθεσαν οι μαθητές από την αρχή της χρονιάς και όχι στόχους που δημιουργήθηκαν εκ του αποτελέσματος. Αν λοιπόν στόχος σας είναι η άριστη δουλειά ενός φροντιστηρίου και όχι οι κοινωνικές εκδηλώσεις του τότε σίγουρα η επιλογή του φροντιστηρίου μας θα σας αφήσει πλήρως ικανοποιημένους .

   

  Έτος Ίδρυσης

  2004

Προσθεστε ενα σχολιο


+ επτά = δεκατέσσερα

Επιλογές Αναζήτησης

Προτείνετε στο Google