Σεμινάρια για τη σωστή κατανόηση και αντιμετώπιση του Παιδιού και του Εφήβου από το Δήμο Θεσσαλονίκης

Δημοσιεύτηκε από
|

Ο Δήμος Θεσσαλονίκης συνεχίζει τον κύκλο διαλέξεων-συζητήσεων με το γενικό τίτλο «Η σωστή κατανόηση και αντιμετώπιση του Παιδιού και του Εφήβου» με στόχο την ψυχολογική υποστήριξη μαθητών, γονέων και εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

            Η διοργάνωση των διαλέξεων θα ολοκληρωθεί σε δέκα αντίστοιχες εκδηλώσεις, από τον Οκτώβριο του 2015 έως και τον Ιούνιο του 2016, με την επιστημονική επίβλεψη της Κλινικής Ψυχολόγου – Ψυχαναλύτριας παιδιών, εφήβων και ενηλίκων, πτυχιούχου του Πανεπιστημίου Paris VII, Αναστασίας Πιμπιλίδου, η οποία εργάζεται ως θεραπεύτρια παιδιών και εφήβων στο Παιδοψυχιατρικό Τμήμα του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου.

   Η δεύτερη διάλεξη θα δοθεί την Τετάρτη  16 Δεκεμβρίου 2015, στις 18.00, στην Αίθουσα «Μ. Αναγνωστάκης» (πρώην Πολλαπλών Χρήσεων) του Δημαρχείου (οδός Βασ. Γεωργίου Α’ 1) με θέμα « Η Αγάπη προς το παιδί, το καλύτερο Δώρο των Χριστουγέννων».

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για το κοινό, ενώ στους εκπαιδευτικούς θα χορηγείται βεβαίωση παρακολούθησης για κάθε θεματική ενότητα, που θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο του κύκλου διαλέξεων.

Περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα του Τμήματος Προγραμμάτων και Δια Βίου Μάθησης της Διεύθυνσης Εκπαίδευσης και Αθλητισμού 2310 840295 και 2310 841962.

Προσθεστε ενα σχολιο


+ δυο = επτά

Προτείνετε στο Google