Το eTeachers.gr συνεχίζει να μεγαλώνει και να ανταποκρίνεται στις προσδοκίες όλων των αναγνωστών του.

Μετά από 3 χρόνια παρουσίας στη πόλη της Θεσσαλονίκης το eTeachers.gr είναι σε θέση να προβάλει και τις υπόλοιπες εκπαιδευτικές επιχειρήσεις της Ελλάδος.

ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ETEACHERS?

Το eTeachers.gr είναι ένας άκρος εκπαιδευτικός ιστότοπος με στόχο:

 • Την ενημέρωση όλου του εκπαιδευτικού κοινού με νέα απ’ευθείας από το Υπουργείο Παιδείας, αρθρογραφίες από έμπειρους καθηγητές, ψυχολόγους και δημοσιογράφους που μέσα από τη δουλειά τους θέλουν μία καλύτερη Παιδεία για τα παιδιά μας.
 • Ανάρτηση Φροντιστηρίων Μέσης Εκπαίδευσης, Κέντρων Ξένων Γλωσσών, Ωδείων, Σχολών Χορού και πολλών ακόμα κατηγοριών ΟΛΩΝ βασισμένων στην εκπαίδευση με μοναδικό σκοπό τη πλήρη ενημέρωση των γονέων για τη σωστή απόφαση επιλογής της εκπαίδευσης των παιδιών του.
 • Ανάρτηση καθηγητών όλων των προαναφερθέντων κατηγοριών για τους γονείς που έχουν ως προτίμηση την διδασκαλία κατ’ οίκων.
 • Πραγματοποίηση διαγωνισμών μέσω της ιστοσελίδας μας για όλους τους αναγνώστες είτε για θεατρικές παραστάσεις, είτε για προσφορές Εκπαιδευτηρίων με μειωμένες έως ΔΩΡΕΑΝ τιμές.

ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΡΟΒΛΗΘΩ ΣΤΟ ETEACHERS.GR?

Ο κυριότερος τρόπος προβολής της επιχείρησής σας είναι η δημιουργία προφίλ. Λόγο των δύσκολων οικονομικών καιρών που διανύει η χώρα μας και όλες οι επιχειρήσεις που την απαρτίζουν το eTeachers.gr σας παρέχει την καλύτερη δυνατή προβολή στο διαδίκτυο με τις πιο οικονομικές τιμές. Επίσης το eTeachers.gr έχει δημιουργήσει δύο ειδών προφίλ: Το Premium και το Απλό. Παρακάτω θα γίνει εκτενείς ανάλυση των περιεχομένων αυτών των προφίλ. Η προβολή σας όμως δεν σταματάει εδώ καθώς για τους πιο απαιτητικούς υπάρχουν επιπλέον θέσεις προβολής (banner) στην αρχική σελίδα μας, στη κατηγορία των νέων (είτε εκπαιδευτικών, είτε άρθρων, είτε διαγωνισμών) αλλά και στις καρτέλες όπου διαφημίζονται οι καθηγητές.

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ PREMIUM PROFILE?

Το Premium προφίλ είναι αυτό όπου υπάρχουν όλες οι πληροφορίες της επιχείρησής σας ώστε ο κάθε αναγνώστης να έχει. Αναλυτικά περιλαμβάνει:

 • 10 Φωτογραφίες του χώρου σας σε μορφή slide show,
 • Λογότυπο της επιχείρησής σας,
 • Περιγραφή της επιχείρησής σας με απεριόριστους χαρακτήρες (συνηθίζεται να τοποθετείτε κάτι από την προσωπική σας ιστοσελίδα, σε περίπτωση που δεν έχετε τότε το δυναμικό της ιστοσελίδας μας είναι στην ευχάριστη θέση να δημιουργήσει την πλέον κατάλληλη περιγραφή ώστε να αντιπροσωπεύει την επιχείρησή σας.)
 • Έως 5 περιοχές εμβέλειας της επιχείρησής σας με σκοπό την προβολή αυτής και σε γειτονικές περιοχές,
 • Έτος ίδρυσης της επιχείρησης,
 • Στοιχεία επικοινωνίας, ( e-mail, τηλέφωνο, διεύθυνση, ιστοσελίδα, social media)
 • Ωράριο Λειτουργίας,
 • Google Map,
 • Απεριόριστες προσφορές μέσω της σελίδας μας (π.χ. Προσφορά μείωσης τιμών σε νέες εγγραφές της επιχείρησής σας μέσω της ιστοσελίδας μας.

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΠΛΟ ΠΡΟΦΙΛ?

Το απλό προφίλ περιλαμβάνει τις παρακάτω πληροφορίες:

 • 3 Φωτογραφίες της επιχείρησής σας,
 • Λογότυπο της επιχείρησής σας,
 • Περιγραφή της επιχείρησής σας με απεριόριστους χαρακτήρες,
 • Την περιοχή δραστηριοποίησης της επιχείρησής σας,
 • Έτος ίδρυσης της επιχείρησής σας,
 • Στοιχεία Επικοινωνίας (ΜΟΝΟ τηλέφωνο και διεύθυνση)
 • Ωράριο λειτουργίας,
 • Google Map.

Στα παραπάνω είδη προφίλ ΠΟΤΕ δεν αναρτάται κάποιο αν δεν το εγκρίνεται εσείς οι ίδιοι για τη σωστή τοποθέτηση όσων ζητήσατε να προβάλετε μέσω της ιστοσελίδας μας.

Και στα δύο είδη προφίλ επιτρέπονται αλλαγές καθ’ όλη τη διάρκεια προβολής σας στην ιστοσελίδα μας είτε από εσάς (θα έχετε μοναδικό username και password για αλλαγές) είτε από το πλέον καταρτισμένο προσωπικό μας που θα βρίσκεται συνέχεια δίπλα σας για την ανάδειξη της επιχείρησή σας.

ΠΟΙΟΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΟ ETEACHERS.GR ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΑ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ?

Το eTeachers.gr το επισκέπτονται πάνω από 24.000 μοναδικοί επισκέπτες το μήνα με μοναδικό σκοπό την ενημέρωση όλων των προβαλλόμενων κατηγοριών της ιστοσελίδας μας (Αυτά τα στοιχεία μπορούν να σταλούν στον οποιοδήποτε ενδιαφερόμενο για οποιοδήποτε μήνα και αν ζητηθεί καθώς είναι καταγραφές του google Analytics).

Το eTeachers.gr έχει πάνω από 11.000 Like στην  επίσημη ιστοσελίδα του στο Facebook όπου οι αναγνώστες μας διαβάζουν τις αναρτήσεις που πραγματοποιούμαι σε καθημερινή βάση.

Επίσης, λόγο της παρουσίας μας στον εκπαιδευτικό χώρο της Θεσσαλονίκης η ιστοσελίδα μας σε καίριες λέξεις κλειδιά όπως Φροντιστήρια Θεσσαλονίκη, Φροντιστήρια Ξένων Γλωσσών Θεσσαλονίκη, ιδιαίτερα μαθήματα δημοτικού αλλά και άλλων κατηγοριών βρίσκεται στις πρώτες σελίδες αναζήτησης των επισκεπτών (μέγιστο σελίδα 3).

Σε αυτά τα 3 χρόνια έχουμε καταφέρει ένα πολύ μεγάλο ποσοστό του κόσμου της Θεσσαλονίκης που ενδιαφέρεται για την εκπαίδευση να γνωρίζει την ιστοσελίδα μας, να την επισκέπτεται μα πάνω από όλα να παίρνει πληροφορίες από εμάς για οποιοδήποτε βήμα και αν πραγματοποιήσει για τις μετέπειτα ασχολίες του παιδιού του. Ενδεικτικά μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας και να δείτε σχόλια που έχουν πραγματοποιηθεί κατά καιρούς από αναγνώστες μας σε επιχειρήσεις αλλά και καθηγητές.

Η ιστοσελίδα μας λαμβάνει καθημερινά σχόλια γονέων για την αμέριστη συμπαράσταση που δείχνουμε σε αυτούς κατά τη διάρκεια όχι μόνο των δύσκολων περιόδων αυτής των εξετάσεων αλλά και κατά τη περίοδο της σχολικής περιόδου.

Υπάρχουν αρκετοί που δεν γνωρίζουν την ιστοσελίδα μας λόγο της εμβέλειας που παρείχε μέχρι σήμερα καθώς δεν θέλαμε εκ’ των προτέρων να μπερδέψουμε τους αναγνώστες με πολλές περιοχές ανά την Ελλάδα. Φτάσαμε όμως στο σημείο να δεχόμαστε αρκετά μηνύματα από αναγνώστες μας για να εξαπλωθεί η ιστοσελίδα ώστε να υπάρχει η πρόσβαση και άλλων ενδιαφερομένων για εύρεση επιχειρήσεων και καθηγητών σε όλη την Ελλάδα.

ΤΙ ΚΕΡΔΙΖΩ ΜΕ ΤΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΣΤΟ ETEACHERS.GR?

Προβάλλοντας την επιχείρησή σας στην ιστοσελίδα μας κερδίζεται:

Α) Αναγνώριση στον εκπαιδευτικό κόσμο της περιοχής σας,

Β) Επιπλέον προβολή σε άτομα που δεν σας γνώριζαν μέχρι σήμερα,

Γ) Κύρος, καθώς το internet στις μέρες μας είναι ο πλέον άμεσος τρόπος προβολής επιχειρήσεων σε όλο και μεγαλύτερη μάζα ατόμων,

Δ) Προβολή της επιχείρησής σας σε άτομα που ενδιαφέρονται αποκλειστικά και ΜΟΝΟ για την εκπαίδευση.

Το eTeachers.gr έχει προβάλλει πάνω από 500 καθηγητές μέχρι σήμερα της Θεσσαλονίκης και πάνω από 50 επιχειρήσεις σε διάστημα 1,5 χρόνου με ποσοστό άνω του 60% εύρεσης εργασίας στο χώρο των ιδιαιτέρων μαθημάτων και άνω του 40% στο χώρο των επιχειρήσεων.

Μην διστάζετε λεπτό μπείτε στην ιστοσελίδα μας www.eteachers.gr για την πιο απλή περιήγηση που μπορεί να έχει αναγνώστης και επωφεληθείτε από τις πλέον προνομιακές τιμές που παρέχει η ιστοσελίδα μας για την ανάδειξη της επιχείρησής σας.

ΟΛΑ τα προφίλ ελέγχονται για τη γνησιότητά τους πριν αναρτηθούν, η ιστοσελίδα μας δεν φέρει κάποιου είδους ευθύνης για ανακρίβειες προβαλλόμενων μελών της.