ΚΕΝΤΡΟ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ ΚΥΡΙΑΚΙΔΟΥ

(Καμία Αξιολόγηση)
Γράψε τη δική σου!
 1. ΚΕΝΤΡΟ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ ΚΥΡΙΑΚΙΔΟΥ
  Εμφανίσεις Προφίλ: 5042

  Ώρες Λειτουργίας

  Δευτέρα
  15:00 - 21:00
  Τρίτη
  15:00 - 21:00
  Τετάρτη
  15:00 - 21:00
  Πέμπτη
  15:00 - 21:00
  Παρασκευή
  15:00 - 21:00
  Σάββατο
  ΚΛΕΙΣΤΑ
  Κυριακή
  ΚΛΕΙΣΤΑ

  Περιγραφή

  Σύγχρονο Κέντρο Γλώσσας Κυριακίδου

   

  20 χρόνια Χαμόγελα!

  Τόσα Χρόνια!

  Τόση Δημιουργικότητα!

  Τόση Προσπάθεια!

  Τόσοι Μαθητές!

  Τόσα Πτυχία!

  Αυτό θα πει επιτυχία!

   

  Ε, ναι λοιπόν! Συμπληρώσαμε 19 χρόνια με χαμόγελα επιτυχίας στο χώρο της ξενόγλωσσης εκπαίδευσης.

   

              Το Κέντρο Ξένων Γλωσσών, που ιδρύθηκε το 1996 από τη Ρούλα Κυριακίδου, με όραμα να γίνει ένα πραγματικό σχολείο που όχι απλώς διδάσκει ξένες γλώσσες αλλά και βοηθάει τα παιδιά να εξερευνήσουν τις δυνατότητες τους και να υλοποιήσουν τους στόχους τους, έγινε το μεράκι όλων όσων εργαζόμαστε εκεί. Έγινε το Σχολείο Μας.

              Έχουμε λοιπόν, όλοι μαζί, δημιουργήσει ένα περιβάλλον όπου τα παιδιά μας έχουν την ευκαιρία να εκφραστούν, να επικοινωνήσουν, να χαρούν, να δημιουργήσουν, να εμπιστευτούν και τελικά να ΜΑΘΟΥΝ και να ΕΠΙΤΥΧΟΥΝ.

  Η συνταγή της επιτυχίας αυτής αποτελεί πλέον κοινό μυστικό για τους μαθητές μας:  

  • Οι καθηγητές μας, όλων των επιπέδων, όχι μόνο έχουν πολυετή πείρα αλλά κυρίως ενημερώνονται διαρκώς για τις εξελίξεις στο αντικείμενό τους. Σύνθημά μας, εξάλλου, είναι:  «Learning is a lifetime process» – Η μάθηση δεν σταματά ποτέ.
  • Φροντίζουμε συνεχώς την προσωπική επαφή με τα  παιδιά μας, καλλιεργώντας το ενδιαφέρον και προσέχοντας τις ιδιαιτερότητες του κάθε μαθητή. Αυτό περιλαμβάνει ενισχυτική διδασκαλία με κάθε παιδί χωριστά ανάλογα με τις ανάγκες του. Ταυτόχρονα επιδιώκουμε τακτική συνεργασία – επικοινωνία με τους γονείς, τους οποίους θεωρούμε απαραίτητους και ενεργούς συμπαραστάτες στην εξέλιξη κάθε παιδιού.
  • Δημιουργήσαμε και συνεχώς ανανεώνουμε, έναν ευχάριστο, χαρούμενο χώρο που ενθαρρύνει το μαθητή να ασχοληθεί με τη γλώσσα δημιουργικά.
  • Πρωτοπορούμε σε εξοπλισμό και εναλλακτικά διδακτικά μέσα: διδασκαλία μέσω Ηλεκτρονικών Υπολογιστών και Διαδραστικών Πινάκων. Τα μέσα αυτά σε συνδυασμό με το έμπειρο προσωπικό μας έχουν καταφέρει την ενεργό συμμετοχή των παιδιών μας στο μάθημα με αποτέλεσμα την ευχάριστη εκμάθηση της γλώσσας.

   

  Κύριος στόχος μας παραμένει να εμφυσήσουμε στα παιδιά μας την αγάπη για τη γλώσσα και τη μάθηση αλλά και την αγάπη για τους ανθρώπους, το περιβάλλον, τη ζωή.

  Ξεκινώντας από τις τάξεις junior και μέσα από το παιχνίδι, τραγούδι και τις δραστηριότητες που προσφέρει η σύγχρονη τεχνολογία, οι μαθητές μας ολοκληρώνουν τον κύκλο σπουδών τους έχοντας βιώσει την πραγματική εμπειρία της γλώσσας και της επικοινωνίας.

  Η ολοκλήρωση αυτού του κύκλου σημαίνει την απόκτηση τουλάχιστον ενός πτυχίου. Οι αριθμοί μιλούν από μόνοι τους: τα ποσοστά επιτυχίας μας στις εξετάσεις Pet, Lower, Advanced και Proficiency των πανεπιστημίων Cambridge και Michigan κυμαίνονται όλα αυτά τα χρόνια από 85 – 100%.

  Για τους πτυχιούχους μας οργανώνουμε κάθε χρόνο με πολλή αγάπη και περηφάνια μια Τελετή Αποφοίτησης στην οποία συμμετέχουν μαθητές και απόφοιτοι με ενθουσιασμό. Αποσπάσματα των εκδηλώσεων αυτών μπορείτε να βρείτε στο www.youtube.com (Σύγχρονο Κέντρο Γλώσσας Κυριακίδου). Παράλληλα, καθ’ όλη την διάρκεια της χρονιάς μαθητές και καθηγητές συνδιοργανώνουμε διαγωνισμούς, εκδρομές, γιορτές, bazaar για οργανισμούς, όπως η Action Aid, η Ελληνική Εταιρία Προστασίας Αυτιστικών Ατόμων, το Παιδοογκολογικό Τμήμα του Ιπποκρατείου Νοσοκομείου, κλπ. Κάποιες από τις εργασίες των παιδιών μας έχουν ηλεκτρονική μορφή και μπορείτε να τις δείτε στην διεύθυνση www.kyriakidou.gr

  Βαδίζοντας με την ίδια όρεξη και ενθουσιασμό στο 19ο χρόνο λειτουργίας μας θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους μαθητές και γονείς που μας εμπιστεύονται και να ευχηθούμε σε όλους ΚΑΛΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ!

   

  Μπορείτε να μας επισκεφθείτε και στο υποκατάστημά μας στην οδό Αδαλιανού 20 ή στο τηλέφωνο 2310- 948123 

  Κατηγορία

  Περιοχή

  Έτος Ίδρυσης

  1996

Προσθεστε ενα σχολιο


έξι + δυο =

Επιλογές Αναζήτησης

Προτείνετε στο Google